Entré - The exellence touch

Matting360

Matting like never before!

OIKEILLA MATTOTUOTTEILLA SÄÄSTÖJÄ

OIKEILLA MATTOTUOTTEILLA SÄÄSTÖJÄ


Erilaisissa yrityksissä on erilaisia mattotarpeita. Sisäänkäynnin matot toivottavat vieraat tervetulleiksi tyylikkäällä tavalla. Lisäksi toimivalla mattojärjestelmällä voidaan saavuttaa suuria säästöjä siivouskustannuksissa.


KUN HANKIT KIINTEISTÖÖSI MATTOJA, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!


Monipuolisesta valikoimastamme löytyy oikea tuote jokaiseen tarpeeseen, kotikäytöstä teollisuuslaitoksiin. Kun hankit yritykseesi tai kiinteistöösi mattoja, ota meihin yhteyttä! Käymme yhdessä läpi ne paikat, joihin olet mattoja suunnitellut. Sen jälkeen valitsemme oikeat tuotteet oikeisiin paikkoihin.


Kaikki tuotteemme on suunniteltu kestämään myös pohjoisen kylmiä ja kosteita olosuhteita. Lisäksi ne ovat helppohoitoisia sekä hyvännäköisiä kaikkina vuodenaikoina.


TÄYDELLINEN PAKETTI ALUSTA LOPPUUN


Meiltä saat täydellisen palvelupaketin, alusta loppuun saakka. Olemme hyvin joustava ja nopea toimittaja. Otamme vastuun jokaisesta projektista, ja hinnoittelemme ne joustavasti laajuuden mukaan.


Me toimitamme matot suoraan tehtaalta, jolloin kykenemme toimittamaan jokaiseen tarpeeseen sopivan ratkaisun parhaaseen hintaan. Nopeasti ja joustavasti.


Hoidamme tilojen mittauksen sekä tuotteiden asennuksen, jolloin pystymme myös takaamaan niiden paikalleen istuvuuden. Pitkät takuuajat varmistavat huolettoman tulevaisuuden.


LÄHTÖKOHTA SIIVOUS


Me olemme ammatilaisia siivousasioissa, joten kun me suunnittelemme mattoasennuksen se tapahtuu siivouksen näkökulmasta. Näin ollen siivojat pyystyvät ja kykenevät  tyhjentemään matot liasta nopeasti ja vaivattomasti. Tämä säästä paljon aika ja siivouskulut pysyy kurissa.


ERIKOISOSAAMISTA 


Mattotuote soveltuu myös moneen muhun, joten jos Teille on ideaá tai kysymyksiä. Ottakaa ihmessä yhteyttä, me olemme suunnittelleet ja toteuttaneet erilaisia uusia kokonpanoja mitä ei koskaan ennen ole edes ollut piirustuslaudalla. 

GATE360 ELIPSE