Terassi -ja ulkotuoteet

Valeanharmaa

Ljusgrå


(707)

Keskiharmaa

Mellangrå


(710)

Tummanharmaa

Mörkgrå


(907)

DRY STEP TERMOMATTO


Kotimainen Dry Step on ainutlaatuinen lämpöä eristävä matto kylmille lattioille: terasseilla ja parvekkeilla, kellaritiloissa, asuntovaunuissa, veneissä tai teollisuuslaitosten lattioilla termomatto on erinomainen valinta.


Termomaton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat lämmöneristävyyden lisäksi hengittävyys, puhdistettavuus, akustiikka, keveys ja joustavuus. Solumuovipohja vähentää myöskin kaikuominaisuuksia.


Maton pintamateriaali on kestävää neulehuopaa, joka on miellyttävän tuntuinen ja helppo pitää puhtaana. Matto voidaan imuroida, harjata puhtaaksi tai pestä vedellä. Matto on erittäin helppo asentaa suoraan lattiapinnalle. Sitä ei kiinnitetä esim. liimaamalla, vaan maton erityinen kitkapinta pitää sen paikallaan. Työstäminen sujuu kätevästi esim. mattopuukolla. Myös kolot ja vinot reunat on helppo muotoilla.


Alapohjassa oleva reikäkuviointi toimii hengittävinä tuuletusaukkoina, eikä maalipinnoille aiheudu haittoja. Reunat kestävät hyvin ilman reunusommelta. Umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja maton pinta on itsestään sammuvaa laatua. UV-suojattu materiaali ei haalistu auringonvalossa.

Toimitetaan täysinä rullina taikka rullista katkaistuna

Muistakaa leveys - Kom ihåg bredden


(100 cm) 

Erittäin lämmin - Pyysy paikallaan-Helppohoitoinen

MONACO TEKONURMI


Monaco sopii sisä- ja ulkokäyttöön terasseille, parvekkeille, liiketiloihin jne. Monacon paksu pohja ja tiheä polypropeeninukka erottavat sen perinteisistä parvekematoista. Siksi matto kestää pitkään myös ammattikäytössä.

Kosteus pääsee maton läpi, ja antaa siten pohjan hengittää. Nappuloitu pohja varmistaa, että ilma pääsee kiertämään ja kosteus haihtumaan maton ja lattian välistä.

Toimitetaan rullittain tai määrämittaan katkaistuna. Rullan leveys 2 metriä.

Muistakaa leveys - Kom ihåg bredden


(200 cm) 

TARJOUSPYYNTÖ - MITTATILAUS

 
 
 
 
 
Dry Step (707)
Dry Step (907)
Dry Step (910)
Monaco Tekonurmi