Kumi -ja Turvamattot

RING KUMIPÄÄLLYSTE


Ring Kumipäällyste on erinomainen ratkaisu paikkoihin, joissa tarvitaan kestävää, liukastumisia ehkäisevää mattoa. Kumipäällyste sopii laajoille alueille kuten liikuntatiloihin ja tehtaisiin. Koska matto on paksumpi ja painavampi kuin tavalliset kumimatot, se kestää hyvin myös esim. luistimen alla.


Matto on reiitetty ja pinnasta myös uritettu, jotta vesi ei jää maton päälle. Nappuloitu pohja varmistaa ilmankierron ja pitää maton paikallaan. Siksi Kumipäällyste on toimiva ratkaisu myös pesuhuoneisiin hengittävän pohjansa ansiosta.


Toimitamme rullittain tai määräpituuteen katkaistuna.

Käyttökohteita: pesu- ja pukuhuoneet, käytävät, eteiset, suksivuokraamot, huoltopisteet, ulkorakennukset, turvamatoksi esim. liikuntarajoitteisille. Matto rullautuu helposti.


Materiaali: Luonnonkumi
 

Rullaleveys: 183 cm
 

Rullan pituus: 10 m
 

Korkeus: 10 mm
 

Paino: 8 Kg/m²
 

TYÖPISTEMATTO


Ergonomisen pehmeä ja mukava matto tuotantotiloihin, varastoihin jne. helpottamaan seisomatyön rasituksia.


Pinta on uritettu hyvän pidon takaamiseksi. Sininen huomioraita vähentää kompastumisvaaraa.


Työpistematto on saatavissa kolmessa eri leveydessä täysinä rullina tai määrämittaan katkaistuna.

 

Materiaali: Kierrätettävä vinyyli


Paksuus: 9 mm


Rullaleveys: 60 cm / 90 cm / 120 cm


Rullan pituus: 18 m

Aattela sisäilmatutkimuksella saatte selvilä kuinka myrkkylinen sisäilmanne on? Aattela sisäilmatutkimus on suomalainen mittaus menetelmä. 

SPORT KUMIPÄÄLLYSTE


Sport Kumipäällyste on tukeva ja turvallinen tuote erityisesti kuntosaleihin ja liikuntatiloihin. Se on käytännöllinen päällyste myös varastoihin, autotalliin ja muihin teknisiin tiloihin.


Matto kostuu mustasta kumista, johon on sekoitettu valkoisia rouhepalasia. Paksu ja painava matto kestää iskuja ja kosteutta. Matto vaimentaa myös ääntä.


Sport Kumipäällysteen pinnan suuren kitkan ansiosta se estää tehokkaasti liukastumiset ja pysyy paikallaan lattiassa. Maton molemmat puolet ovat samanlaiset.

Voidaan kiinnittää lattiapintaan (suuremmat alueet) taikka käyttää irtomattoina. Tarvittaessa palat voidaan kiinnittää toisiinsa saumausteipillä.


Saatavana rullittain taikka määräpituuteen katkaistuna.


Rullaleveys: 125 cm


Rullan pituus: 15 m


Korkeus: 8 mm


Paino: 10 kg/m2


Kovuus: 60° shore


Kitkakerroin: DIN EN 13893

 

TARJOUSPYYNTÖ - MITTATILAUS