När hållbarhet och miljömedvetenhet infrias 

Eftersom vattnet filtreras så finns inga smutsigheter kvar som lämnar ränder efter att du torkat, därav får du alltid bästa och renaste resultat. Används tillsammans med mikrofiber duk. 



Varför Tersano? 

Är du ansvarig för inköp av städtjänster till Ert företag!

 

Kravställ Er själva när det gäller städning. Att välja städtjänster är en viktig del i en organisation eftersom det höjer trivseln på arbetsplatsen.


Men har ni gjort enkät inom företaget och sett till att ingen är astmatiker, allergiker eller lider av något annat som exempelvis känslig för lukter och kemikalier?

Även Era besökare kan lida av dessa symptom varför valet att gå över till ett kemfritt alternativ inte bara förbättrar städresultatet utan även arbetsmiljön blir bättre och trivseln.


Genom att ta bort kemikalier ifrån dagliga städningen får ni även bättre inomhusluft eftersom inga kemrester lämnar på ytor, och som senare försvinner till inomhusluften i form av gaser och små partiklar.


När även ni valt att införa Tersano kemfritt städ hos Er har ni kommit långt på vägen till att underhålla och sköta om Era fastigheter utan negativ miljöpåverkan.


Bara se på listan med kända världsmärken som även valt Tersano. 


Även i Finland har vi en lång lista med kunder som helt gått över till Tersano dom med. Ock ska sanningen fram, så beror det oftast på städresultatet jämfört med det traditionella. 


För kladdfria ytor och miljövänlig städning




Click& Go


Här ser ni hur en installation ser ut med Click&Go ställning. Möjlighet att fås med egen logga om så önskas. 



Kristinestad daghem

Bilden tagen

iClean Pro 350 ml säiliöllä


iClean Minin isoveli iClean Pro on kevään 2022 uutuustuote. iClean Prossa on suurempi 350 ml säiliö, joka mahdollistaa käytön myös isommissa kohteissa. iClean Pro tarjoaa otsonivettä kätevässä mukana kannettavassa muodossa käytettäväksi missä vain.

När du väl börjar städa och desifinera med denna, så förstår du med detsamma varför framtiden blev så mycket bättre! 

Tilaa käynti meidän

Boka besök till vår 

DemoHUB360