Lankku

Lataa esite ja lue lisää, tiedot täytettä alla olevasta yhteydenotto lomakella niin tuodan paikan päälle ilmaiseksi Teille Gate360-Lankku niin voitte saada monista asioista tietoa mitä sisäilmassa on ja miten IoT teknikka autaa Teitä tulevaisuudessaa. 


Testijakso noin 1 viikko tai sopimuksen mukaisesti. 


Sisältää seuravat tuoteet/palvelu


- Apple ipad

- Genanometer ohjelma

- suojakotelo

- Co2 IoT sensori

- Voc IoT sensori

- PM IoT sensori

- Pg IoT sensori

- Pääsy FOXERIOT ohjelmaan

Kyllä, olemme kiinostuneet saada ilmaistestiin millä saadaan tietoa mitä meidän sisäilmassa liikkuu. 

 
 
 
 
 
 
 


THE PERFECT IAQ "Indoor Air Quality" 

Parasta sisäilmanlaatu 

01.


IoT-sensorit

 

Ensimmäinen askel on ymmärtää ilmanlaadun nykytila. Edustamiemme IoT sensoreiden avulla tämä on sekä edullista että helppoa, ja mikä parasta jatkuvaa ja reaaliaikaista. Ongelmien ilmaantuessa järjestelmä hälyttää heti tilanteen tullessa, ennen tilanteen eskaloitumista.02.


Kemikaaliton siivous


Harva uskoo ennen kuin itse näkee, kuinka suuri merkitys kemikaalien pois jättämisellä päivittäisestä siivouksesta on ilmanlaadun parantamiselle. Kokeile ja usko. Poistamalla nämä myrkyt ilmanlaatu alkaa parantua välittömästi jo samana päivänä.


03.


Ilmanpuhdistaja  


Ilmasta löytyy aina erilaisia hiukkasia, bakteereja sekä viruksia jotka voivat aiheuttaa ihmisille sairauksia - jotka valitettavasti voivat kestää jopa vuosia. Siksi ilmanpuhdistimet ovat erittäin hyvä ja tuottavuutta parantava investointi.04.


Genanometer

+ Optiqo 


Yllämainittujen toimenpiteiden suorittamisen jälkeen lopuksi IoT sensorit voidaan liittää Genanometer järjestelmään, jolla jälkeen "ilmanlaatu meidän toimitiloissa" saadaan suoraan näytölle tai monitoreihin ja kaikkien avoimesti nähtäville, luoden luottamusta ja läpinäkyvyyttä.

Tilaa käynti meidän

Boka besök till vår 

DemoHUB360