ASIAKASPALAUTE - KUNDRESPONS

Tersano SAO


We have been using the Tersano for a few months now and we are very happy.


We managed  to increase the air quality and decrease our exposure to chemicals to basically zero, while maintaining high standards of hygiene. 


The reason we got concerned with the air quality was we started to monitor it after we got air purifiers, those have multiple sensors for air quality.

We noticed air quality rapidly goes bad even after one spray from our previous disinfection solutions, and stays bad for a long time.


With Ozone water, the quality of the air is not affected at all, and we are able to work in a much safer environment. We are also happy to decrease our negative effect on the environment, considering the old chemicals we used to spray would eventually go back to nature.


Usage of the system is very simple and so far there have been no faults.


We strongly recommend the product for every place that uses chemicals for disinfection - restaurants, health clinics, kindergarten and more.


Assaf Wydra

Eläinlääkäri

Eläinkliniikka Saari 

Gerbyntie 18-22, 65230 Vaasa

7.4.2022


Matting360 


Coming soon


Robot

Företagsnamn


Optiqo


Coming soon


Robot

Företagsnamn


Tersano SAO

Käytöässä tänä päivänä 8 kpl:tta


Tersano SAO otettiin meillä käyttöön Vetelin kunnassa vuonna 2019 huhtikuussa ensin päiväkodin tiloissa. Otsooniveden käyttöön meitä houkutteli naapurikunnan esimerkki ja Otsooniveden hyvät puolet ja helppokäyttöisyys; ei kemikaalikuormitusta työntekijöille eikä tilojen käyttäjille sekä

että siivoojamme pääsivät monien eri siivousainepurkkien viidakosta yhteen ”aineeseen”.


Toki meillä oli tässä vaiheessa vielä epäilys siitä, toimiiko oikeasti otsoonivesi niin hyvin ja huolettomasti kuin on luvattu. Siksipä aloitimme kokeilumme yhdestä kiinteistöstä.

 

Päiväkodin työntekijät olivat otsoonivesi käyttöön varsin tyytyväisiä, puhdasta tuli ja

puhtaustestitulokset olivat hyviä.


Niinpä uskaltauduimme ottamaan otsoonivesi käyttöön vuoden 2020 tammikuussa myös yhteen koulurakennukseen ja kunnantoimistolle.

Ajattelimme, että näin näkisimme vielä kokemuksia erilaisten käyttökohteiden puhdistuksesta,miten otsoonivesi siellä toimii puhdistuksessa.

 

Ja koska suurempia ongelmia ei tämänkään kokeilun kautta tullut ja otsooniiveden käytön positiiviset ominaisuudet vaikuttivat vahvemmin, teimme päätöksen edellä mainittujen

kohteiden lisäksi siirtyä myös kaikissa lopuissa  koulurakennuksissa (5 kpl) otsooniveden käyttöön. Eli keskuskoulumme sekä Tunkkarin ja Ylipään koulun kiinteistössä siivous sujuu nyt Tersano otsoonivedellä.

  

Näillä vähillä kemikaaleilla siivouksessa jatketaan täällä Vetelin kunnassa niin kauan kuin homma näin hyvin toimii!


Niina Leppävuori

Ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö

Vetelin Kunta - Vetil Kommun 

15.6.2021


Tersano SAO

Halusan yhtenäiskoulussa käytössä


Kun siivoojat saavat hengitystieoireita ja ihottumaa työssään on ehkä aika miettiä siivousasioita uudesta näkökulmasta.


Näin tehtiin Halsualla. Ensin alettiin vähentää kemikaalien käyttöä
siivouksessa ja projektin edetessä löydettiin tietoa kokonaan kemikaalittomasta siivouksesta.
Tersanon nettisivujen kautta saimme yhteyden Joakim Riippaan, joka tuli kertomaan meille siivoamisesta otsonoidun veden avulla.


Hieman epäillen, mutta rohkeasti päätimme kokeilla Tersano:lla siivoamista. Olemme nyt käyttäneet menetelmää kaksi kuukautta ja kävi juuri niin kuin Joakim ennusti. Paluuta entiseen ei ole!


Taina Simpanen

Rehtori/sivistysjohtaja
Halsuan Kunta
22.3.2019 Halsua


Filmtime 

Tersano SAO

Käytöässä vuodesta 2020


Helsinki-Vantaan lentoasema on ainutlaatuinen kohde. Tänä päivänä yli 40 000 henkeä kulkee lentoaseman läpi päivittäin. ISS Palvelut on huolehtinut kentän puhtaudesta jo yli 20 vuotta.

ISS Palveluilla on Suomen suurimmalla lentoasemalla työntekijöitä yli 80. Heidän vastuullaan on yli 100 000 neliön siivousalue. Useat tilat siivotaan monesti päivässä, joten työnsarkaa riittää. Helsinki-Vantaan monenlaiset siivousalueet ja pinnat pitävät työn kuitenkin monipuolisena. Kentällä siivotaan esimerkiksi lähtöporttialueet, huomattava määrä vessoja, henkilökunnan tiloja, ravintoloita, matkatavaratilat ja myymälöitä.

ISS Palvelut siirtyi Helsinki-Vantaan lentoasemalla kemikaalittomaan siivoukseen vuonna 2017 Ultra H2O ultrapuhtaalla vedellä. Kohteeseen otettiin myös Tersano SAO otsonoitu vesi käyttöön vuoden 2020 alussa täydentämään kentän siivouksen tarpeita. Muutos kemikaalittomaan siivoukseen sujui mutkattomasti.


- Työntekijät ottivat muutoksen hyvin

   vastaan, ISS Palveluiden Janika Rekilä 

   kertoo.

Eron kemikaalittomassa siivouksessa ja perinteisin ainein siivouksessa näkee erityisesti siinä, miten helposti ja nopeasti paikat saa siivottua. Kun pinnassa ei ole likaa keräävää ja itseensä sitä sitovaa pintajäämää, likaa ei tarvitse hangata voimalla.

- On helppo saada ylläpitosiivouksessa lika

   pois, kun ei ole pinttynyt kemikaaleja

   pintaan, ISS Palveluiden Tarja Kärkkäinen     kertoo. Kemikaalittoman siivouksen     

   parhaaksi puoleksi todetaan turvallisuus

   ja helppous.

-  On helpompi kouluttaa

   kemikaalittomaan, Kärkkäinen toteaa.

-  Se on ihanan helppoa, Rekilä jatkaa.

Myös se, että kemikaalittomasti siivoamalla ei voida pilata pintoja kuten on vaarana pesuaineilla. Hajujen neutralointi ja tuotteiden hajuttomuus koetaan myös tärkeäksi. Tersano myös edistää työturvallisuutta vapauttamalla ihmiset ja ympäristön vaarallisilta kemikaaleilta, koska se on täysin myrkytöntä ja jäämätöntä.

Kenelle siis Rekilä ja Kärkkäinen suosittelisivat siirtymistä kemikaalittomaan siivoukseen?

- Kaikille, naurahtaa Kärkkäinen.

   ISS Palvelut


4.5.2023 

Tersano SAO


Olemme käyttäneet Tersano SAO laitetta elokuusta 2022 lähtien.


Kokeilimme ainetta suoraan sumutin pullosta pulpeteille pikaisesti ja laitoshoitajat totesivat. ”Ei toimi meille emme ota laitetta kokeiluun ja Piste”.


Edustaja Pentti Ollikainen ei antanut periksi vaan touhusi meille (koululle) laitteen testiin ja pikkuhiljaa laitoshuoltajat ovat ottaneet menetelmän käyttöön.


Menetelmä on tullut jäädäkseen.

Pesevät myös lattioita koneellisesti otsooni vedellä ja puhdasta tulee. Vanhat pesuaine korostumat lähtevät pois. Tietty pinttynyt lika tyyppi ei lähde pulpeteilta vaan käytämme näillä pinnoilla välillä heikosti emäksistä.


Erittäin hyvin Tersano toimii lasi, peli –ja teräspinnoilla. WC –kalusteisiin Tersano SAO vesi jättää ikään kuin  ”kalvon” joka hylkii likaa.


Tersano itsessään ei jätä pinnoille jäämiä, vaan on 100% jäämätön siivous menetelmä.


Teija Hoisko

Puhtaus – ja ruokapalvelupäällikkö
KEMIJÄRVEN TILAPALVELUT LIIKELAITOS
28.1.2023 


Tersano SAO


Otimme Tersano SAO laitteen testikäyttöön.

Heti viikon sisällä huomasimme, että Tersano todella toimii hyvin.

Työntekijät ovat käyttökokemuksena kertoneet mm. lasi- ja teräspinnat puhdistuvat kirkkaaksi eikä jää jäämiä.

Erityisenä huomiona työntekijöiden allergiset oireet (kuiva yskä) on hävinnyt ja käytettäessä Tersanoa käsidesinfektioaineena, iho ei kuivu.

 


Mirka Nätynki

Siivoustyönjohtaja

SODANKYLÄN KUNTA

25.4.2023 


Tersano SAO

Käytössä tänä päivänä 9 kpl:tta


Olemme käyttäneet TERSANO laitetta jo parisen vuotta. Otimme laitteen käyttöön varauksella ja, että pääseehän siitä eroon, jos todetaan tarpeettomaksi.


Kuitenkin olemme nyt lisänneet laitteiden määrää. Olemme erittäin tyytyväisiä. TERSANO käytön olemme kokeneet helpoksi. TERSANO SAO:a käytettäessä pinnoille ei jää puhdistusaine jäämiä. Siivous TERSANO:lla on tuoksutonta. Lasipinnoista tulee kirkkaat, teräspinnoista ja ovien pinnoista lähtee sormenjäljet eikä tartu pinnoille niin helposti. Pöytäpinnat on puhtaammat (hygiculteilla testattu). Lattioista tulee puhtaat.


Negatiivisena asiana koemme, että hieman kauemman kestää siivoustekstiilien kostuminen. Vaikeammat tahrat, esim. lyijykynä, tussit ja liituvärikynät ei lähde otsoonivedellä. Itse laitteen vesiletkuun toivoisimme parannusta.


Lopputuloksena kuitenkin olemme erittäin tyytyväisiä! 


Anneli Anttila

Palveluasiamies

Kristiinankaupunki - Kristinestad stad

12.1.2021


Missä Tersano käytössä 

Vem använder Tersano

Ja moneet muut - Och många fler

THE DIFFERENCE 

Kemikaaliton siivous - Mikä ero

Kemfritt städ - Vilken skillnad


Vesi kun on Ultrapuhdas, niin lopputulos on juuri niin heino kun pitää olla. 


När vattnet är Ultrarent, då är slutresultatet jus så fint som det ska vara


Ennen - Före

Jälkeen - Efter

Votte saada kokeiluun ilmaiseksi niin tiedätte mistä me puhumme! 


Ni kan få prova på gratis så vet ni vad vi pratar om! 

Tersano


Jos et ole kokeillut siivousta Tersanolla, olet saattanut jättää väliin yksi suurimmista muutoksista, joita siivousteollisuus on tehnyt ja jota vastaan ​​muuttuu.


Ei vain siksi, että se on kemikaalittoman ja kestävän kehityksen tulevaisuus. Mutta koska tulet hämmästymään tämän antamasta tuloksesta.


Hygienian näkökulmasta saat myös erittäin tehokkaan tuotteen, ja kyllä ​​et ole koskaan aikaisemmin pystynyt saavuttamaan samaa hygieniastandardia kuin Tersano SAO:lla.Har du inte prövat på att städa med Tersano, så har du missat kanske ett av de strösta förändringar städbranchen är med och förändras emot.


Inte bara på grund att det är framtiden med kemfritt och hållbart utveckling. Utan eftersom du kommer att häpna av vilket resultat detta ger.


Ur hygiensikst synvinkel får ni även ett extremt effektiv produkt, och ja ni har aldrig tidigare kunnat uppnå samma hygienstandard som man får med Tersano SAO.


Optiqo - Artificiell inteligence and Internet of ThingsTekemistä vain tekemisen vuoksi, mikä ei oikeastaan ​​tuota todellista lisäarvoa vaan on vain lisäaskel työvuoron aikana. Toisaalta muutos ja muutos tarkoittaa tehokasta järjestelmää, jossa sekä asiakas - harjoittaja - kävijä voivat kommunikoida keskenään ja siten saavuttaa lopullinen ratkaisu, joka antaa tuloksia.


Att göra saker för endast görandets skull, som egentligen inte ger något riktigt mervärde utan endast är ett ekstra moment under arbetspasset. Att förändra och göra skillnad däremot är att ha ett effektivt system där både beställaren - utövaren - Besökaren kan kommunicera med varanda och på så sätt uppnå det ultimata lösningen som ger resultat. 


Ennen - Före

Jälkeen - Efter

TULEE MUKAAN - KOM MED


Nyt mahdollisuus saada ilmaistestiille niin voitte itse nähdä kun paljon tätä parantaa asiat. 


Nu möjlighet till gratis test så får ni själva se hur mycket detta förbättrar. IoT-sensorit


Coming soon


Robot

Företagsnamn


We give you knowledge, about your Indoor Air