Kun kestävyys ja ympäristötietoisuus täyttyvät


Varaa testi, ei maksaa mitään!

Tästä voit lukea mitä meidän asiakkaat kerto itse mitä mieltä ovat!

Kristiinankaupunki

Vetelin Kunta

Halsuan Kunta

Eläinlääkäri Saari

Hfors Kommun

Vaaralan Urheiluopisto

Kemijärvi

sodankylä

HELSINKI VANTAA 

LENTOASEMA (ISS-palvelut)

Tällä kun aloitat siivoamisen sekä desifinoimisen, niin ymmärät samalla miksi tulevaisuudesta tuli heti parempi! Näkökulmia vastuullisuuteen

Alan konkarit avautuvat: Harri Piiparinen ja Petri Rekola

Koska vesi on suodatettua, siihen ei jää likaa, joka jättää raitoja kuivumisen jälkeen, joten saat aina parhaan ja puhtaimman lopputuloksen. Käytetään yhdessä mikrokuituliinan kanssa.
UUTUUS !

iClean Pro 350 ml säiliöllä


iClean Minin isoveli iClean Pro on kevään 2022 uutuustuote. iClean Prossa on suurempi 350 ml säiliö, joka mahdollistaa käytön myös isommissa kohteissa. iClean Pro tarjoaa otsonivettä kätevässä mukana kannettavassa muodossa käytettäväksi missä vain.

Miksi Tersano? 

Oletko vastuussa siivoushankinoista Teidän yrityksellenne?

 


Vaadi täydellisyyttä. Siivouspalveluiden valinta on tärkeä osa organisaatiota koska se lisää työtyytyväisyyttä.

 

Mutta oletko koskaan tehnyt yrityksenne sisällä kyselyä ja varmistanut, että kukaan ei ole astmaatikko, allerginen tai kärsi jostakin muusta, kuten haju- ja kemikaaliherkkyydestä? Myös asiakkaanne tai vierailijanne voivat kärsiä näistä oireista, minkä vuoksi valinta kemikaalivapaaseen vaihtoehtoon parantaa siivoustuloksen lisäksi myös työympäristöänne sekä niin sisäistä kuin ulkoista hyvinvointia. Poistamalla kemikaalit päivittäisestä siivouksesta saat myös paremman sisäilman, koska pinnoille ei jää kemikaalijäämiä jotka ajan kuluessa palautuvat sisäilmaan kaasuina sekä pieninä hiukkasina.

 

Kun myös te olette valinneet Tersanon kemikaalittoman siivouksen olette päässyt pitkälle ja samaan joukkoon kuten Microsoft, Google, Bank of America, BNP Paribas, Standfordin Yliopisto, Grand Hotel Tukholma sekä muut, jotka jo kauan sitten päättivät että heidän kiinteistöjään tulee ylläpitää ja hoitaa ilman kielteisiä ympäristövaikutuksia.


Click& Go


Tässä näette minkänäköinen asennus näytä Click&Go:lla. Mahdollisuus saada omalla logolla jos halua.Kristiinankaupunki päiväkoti

Kuva otettu sieltä

Tilaa käynti meidän

Boka besök till vår 

DemoHUB360