CleanTech & PropTech 

Siivous - Seuranta - Sisäilma 

Tulevaisuus on kemikaaliton

 

Ota helppo ja pieni askel tulevaisuuteen, aloita matka pienellä Tersano iCleanillä. Laite on suunniteltu kotikäyttöön, mutta auttaa sinua kokemaan tuloksen ja vakuuttumaan siivousjäljen laadusta. Moni asiakkaamme on aloittanut kokeilemalla ensin iClean Miniä, ja sitä kautta vakuuttunut siirtymään koko kiinteistön siivoukseen Tersanolla - kemikaalit unohtaen! .Tersano sopi jopa tähän

Kun teet siivouksesta hankintapäätös, selvitä ettei kukaan joudu kärsimään turhan takia. 


On ihmisiä jotka ovat yliherkkiä siivous kemikaaleille, joten miksi edes käytää niitä? Tarjoamme mahdollisuuden tehdä oirekysely, niin Teille on hyvää pohja kun pyydätte siivuospalvelu tarjouksen. ja jos on merkki siitä että Teille voisi olla sisäilmassa jotain joka vaikuttaa Teidän työntekijöihin. 


 


 

  • OurMission

    We’re dedicated to providing our customers with innovative solutions that feature advanced technologies and remarkable standards. We aim to exceed your expectations in every respect: delivery, performance, pricing, service and quality.  • Our Vision

    We believe that harsh chemical cleaners are making the world a more dangerous place — and we aim to change that. SAO is innovative, effective, sustainable and incredibly safe. Through the elimination of harsh chemicals, our goal is to improve the health of the planet and those who live on it.


  • Our Culture

    Our team maintains the highest standard of honesty and integrity. Each of us is empowered with respect. Everything we achieve is a credit to our incredible team.

TÄSSÄ ESITE TERANO:STA + Click&Go 

Innovatiivinen kenttä- ja kiinteistöhallintajärjestelmä


Digitalisoimme julkisten tilojen huollon ja kunnossapidon - julkiset alueet kuten vaikkapa yliopistot, huvipuistot sekä muut kiinteistöt vaativat huoltoa ja ylläpitoa eri muodoissa. Optiqon QlvrBox -palvelun avulla autamme keräämään tiedot tehdyistä huolloista ja kävijämääristä samalla kun kokonaisuus halutessa visualisoidaan vierailijoille. Tiedot kootaan räätälöityyn yhteenvetonäkymään, joka tarjoaa alustan työn optimointiin ja sen sopimusten vastaamisen varmistamiseen. Digitaaliset modernit ratkaisumme soveltuvat lähes rajattomasti useisiin käyttötarkoituksiin miksei vaikkapa myös turvallisuustyöhön tai palontorjuntaan.  • Digitalisoimme julkisten tilojen huoltoa ja kunnossapitoa Julkiset alueet, kuten yliopistot, huvipuistot ja kiinteistöt, vaativat paljon huoltoa ja ylläpitoa eri muodoissa. Optiqon QlvrBox -palvelun avulla kerätään tietoja tehdystä työstä ja kävijämääristä samalla, kun tiedot visualisoidaan vierailijoille. Nämä tiedot kootaan räätälöityyn kojelautaan, joka tarjoaa perustan työn optimoimiseksi ja sen määrittämiseksi, että työ suoritetaan sopimuksen mukaisesti. Digitaalisia ratkaisujamme voidaan käyttää myös muun muassa turvallisuustyössä, esimerkiksi järjestelmällisissä palontorjuntatöissä ja turvallisuuspartioissa.

Sisäilmaongelma


Sisäilmaongelmien saaminen hallintaan riippuu ulkoisista tekijöistä, ja niiden korjaaminen voi olla erittäin kallista. Yrityksen on varmistettava jatkuva toimintakyvykkyys, mutta samalla on olemassa riski työntekijöiden oirehtimiseen ja sairastumiseen.


IoT - sensorit

Valitse, millaista ilmaa hengität. Mutta ensin sinun pitää tietää?


Millaista ilmaa työntekijäsi hengittävät. Sisäilman epäpuhtauksista ja niiden aiheuttamista terveyshaitoista puhutaan tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Sisäilman sisältämät pienhiukkaset ja myrkylliset kaasut saavat ihmiset oireilemaan ja sairastuttavat monia.


Langattomilla IoT-sovelluksilla saat ilmanlaadun reaaliaikaiseen seurantaan, ja kun joku poikkeavuus syntyy, siitä saatavan tiedon perusteella voidaan ryhtyä toimenpiteisiin. Langattomat kiinteistösensorimme eivät vaadi SIM-korttia, keruuyksikköä tai sähköä.


GATE360 Klusteri asennus & seuranta


Me asennamme 3 eri sensori yhteen, eli asennus nopetuu ja reikiä tulee vain yksi. Samalla laitamme kaikki hälytykset kuntoon, eli jos pieni toimiston Co2 nousee kovasti niin kaikki samassa työhuonessa saa sähköposti varoituksen siitä ja voivat ottaa pieni breaki ettei väsymys alkaa pukkaa päälle. 


Miten parantaa ja millä voit suojata henkilökunta


Turvallisen työympäristön saavuttamiseksi suosittelemamme ja tehokas vaihtoehto on ilmanpuhdistin. Näkymä ja ymmärrys sisäilmaan ja sen laatuun 24/7 tarkoittaa turvallista ja miellyttävää työpaikkaa. Tämän lisäksi ilmanpuhdistin suojaa myös erittäin tehokkaasti COVID-19 ltä, koska se pystyy sekä poistamaan viruksen jopa 99 % sisäilmasta.


AirCleaner


Meille on aina tärkeä pystyä tarjoamaan markkinoiden paras tuote joka on juuri niin laadukas kun me halutaan ja että me tiedämme että tämä tuote sekä sovellus tuotta Teille niin paljon hyötyä kuin mahdollista, sen takia me aloitettiin Sasoo - Made in Germany

160 sekuntia

Tämä saa ajattelemaan

Puhdasta alusta alkaen...


Tästä löydät osaa maillistostamme 

THE PERFECT IAQ "Indoor Air Quality" 

Parasta sisäilmanlaatu 

01.


IoT-sensorit

 

Ensimmäinen askel on ymmärtää ilmanlaadun nykytila. Edustamiemme IoT sensoreiden avulla tämä on sekä edullista että helppoa, ja mikä parasta jatkuvaa ja reaaliaikaista. Ongelmien ilmaantuessa järjestelmä hälyttää heti tilanteen tullessa, ennen tilanteen eskaloitumista.02.


Kemikaaliton siivous


Harva uskoo ennen kuin itse näkee, kuinka suuri merkitys kemikaalien pois jättämisellä päivittäisestä siivouksesta on ilmanlaadun parantamiselle. Kokeile ja usko. Poistamalla nämä myrkyt ilmanlaatu alkaa parantua välittömästi jo samana päivänä.


03.


Ilmanpuhdistaja  


Ilmasta löytyy aina erilaisia hiukkasia, bakteereja sekä viruksia jotka voivat aiheuttaa ihmisille sairauksia - jotka valitettavasti voivat kestää jopa vuosia. Siksi ilmanpuhdistimet ovat erittäin hyvä ja tuottavuutta parantava investointi.04.


Kluster360 FLASH

+ Optiqo 


Yllämainittujen toimenpiteiden suorittamisen jälkeen lopuksi IoT sensorit voidaan liittää  järjestelmään, jolla jälkeen "ilmanlaatu meidän toimitiloissa" saadaan suoraan näytölle tai monitoreihin ja kaikkien avoimesti nähtäville, luoden luottamusta ja läpinäkyvyyttä.

Tilaa käynti meidän

Boka besök till vår 

DemoHUB360